Ла Писчина Мермер и Гранит

Фабрика за обработување и вршење на услуги за секаков вид на гранит и мермер

Ла Писчина е фирма која се занимава со обработка и преработка на мермер и гранит. Во нашето портфолио имаме завршено голем број на проекти и дел од нив можете да ги погледнете на овој веб сајт. Доколку имате потреба за долготрајно и квалитетно решение за вашиот дом или деловен простор, посетете не и дознаете зошто сме најдобри.