За нас

Фабрика за обработка на мермер и гранит

Ла Писчина е фабрика која основна дејност е преработка на мермер и гранит од сечење до финален производ, со најмодерна технологија. Ние имаме висок асортиман на мермер и гранит од најпознати светски производители. Изработка на сите видови ентериери како: кујни, скали, шанкови, камини, поплочување, надворешно и внатрешно украсно фасадирање, надгробни плочи .... Доколку имате потреба за долготрајно и квалитетно решение за вашиот дом или деловен простор, посетете не и дознаете зошто сме најдобри.